Altijd Balans - Praktijk voor Chinese geneeskunde Altijd Balans - Praktijk voor Chinese geneeskunde Altijd Balans - Praktijk voor Chinese geneeskunde Altijd Balans - Praktijk voor Chinese geneeskunde

Machi

Ervaar de vitaliteit van de natuur

In de Chinese geneeskunde heeft men al duizenden jaren ervaring met het gebruik van plantaardige en of dierlijke extracten voor een verkwikkend of genezend gebruik.

Bovendien combineerde men deze grondstoffen tot een maximaal resultaat zonder bijwerkingen. Hedendaags onderzoekers verbazen zich nog steeds over deze unieke samenstellingen des te meer omdat wij met onze moderne ontwikkelingsmethodieken niet tot zulke combinaties zonder bijwerkingen kan komen.

Machi heeft de afgelopen tien jaar deze formules in de praktijk getest en indien nodig aangepast voor de Westerse mens. Deze unieke combinaties die velen al vitaler hebben gemaakt zijn nu ook voor u bereikbaar en vind ze in onze unieke Fitlijn.

De kruidenmixen hebben een inwerktijd van ongeveer drie weken en daarna bent u getuigen van een verbluffend resultaat. Voor een duurzaam resultaat raden wij u aan de Machi kruidenkuur 2 maanden te gebruiken.

Ook hebben wij speciaal een lijn ontwikkeld voor specifieke vrouwen- en mannenklachten